mandag den 22. juni 2015

Anti Doping Danmark's dopingrapport

Hvor mange af den danske cykelelite er nævnt i rapporten, og
hvor meget er DCU fedtet ind i rapportens slettelser?
I morgen kommer den længe ventede dopingrapport fra Anti Doping Danmark, en rapport, der har været undervejs i tre år!?!

Spørgsmålet er allerede - inden vi almindelige dødelige har læst den, om rapporten er mere værd, end det papir den er trykt på, - for, Michael Rasmussen, der har en stor andel i rapporten for sit dopingmisbrug, kan fortælle, her dagen før udgivelsen, at Anti Doping Danmark dækker over flere sager i rapporten, idet bl.a. en dopingindrømmelse fra Nicki Sørensens side er blevet slettet i rapporten.


Hvad er DCU's rolle?

Michael Rasmussen er ligeledes blevet truet af Anti Doping Danmark (Michael Rasmussens eget udsagn i TV 2 NEWS) med at udtale sig til dagspressen, idet han har underskrevet en fortrolighedsklausul i sagen - hvilken Michael Rasmussen benægter. Jeg har kun underskrevet en erklæring om, at jeg vil fortælle sandheden - og intet andet, fortæller Michael Rasmussen til TV 2!

Det kan blive interessant at få oplyst, hvor meget DCU er involveret i sagen om slettelserne i den meget omtalte rapport - men her tror jeg, at det bliver mere end svært at få den fulde sandhed.

Sagen lugter mere og mere af, at være pilrådden.

Foto: Joel Andersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar